Glutenvrije pannenkoekjes

    Glutenvrije pannenkoekjes

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze glutenvrije pannenkoeken worden gemaakt van slechts 1 rijpe banaan, 2 eieren en bakpoeder. Je kunt optioneel nog wat kaneelpoeder voor de smaak toevoegen.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 grote rijpe banaan
    • 2 eieren
    • 1/8 theelepel glutenvrij bakpoeder
    • snufje kaneel (optioneel)
    • 2 theelepels boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Prak de banaan in een kommetje met een vork fijn; voeg eieren, bakpoeder en eventueel kaneel toe en mix beslag goed door.
    2. Verhit boter in een koekenpan op medium vuur. Schep een paar lepels beslag in de pan en bak tot er belletjes ontstaan, na 2-3 minuten. Draai ze om en bak ook aan de andere kant bruin, in 2-3 minuten. Herhaal met het resterende beslag.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren