Bananenpannenkoeken met 2 ingrediënten

    Bananenpannenkoeken met 2 ingrediënten

    2keer bewaard
    10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Paleo pannenkoekjes zonder gluten, zonder suiker en koolhydraatarm. Ontzettend makkelijk en je moet ze proberen om het te geloven! Slechts banaan en ei als ingrediënten. Je kunt ze ook in kokosolie bakken om het helemaal melkvrij te houden. Lekker met ahornsiroop of honing. Bekijk ook de video van dit recept!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 2 pannenkoekjes

    • 1 klontje boter, om in te bakken
    • 1 banaan
    • 1 groot ei

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Smelt de boter in een koekenpan op medium vuur.
    2. Pureer de banaan met een vork in een kom tot het een natte puree is. Voeg ei toe en klop tot het mengsel glad is.
    3. Schep het beslag in de hete boter en vorm twee pannenkoeken. Bak tot je belletjes ziet ontstaan en de randjes droog zijn, ongeveer 3 minuten. Draai om en bak nog eens 2 minuten tot de pannenkoekjes bruin zijn.

    Video

    Bananenpannenkoeken met 2 ingrediënten
    Bananenpannenkoeken met 2 ingrediënten

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren