Tortilla wrap met groenten

    Tortilla wrap met groenten

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijke vegetarische maaltijd met lekker veel groenten en proteïne: een wrap met zoete aardappel, mais, champignons, paprika, avocado en zwarte bonen. Mijn dochter van 2 is er dol op, maar ook voor volwassenen is dit een heerlijke maaltijd. Je kunt uiteraard vlees toevoegen (bijv. kip) voor een niet-vegetarische variant.

    Lientje Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • scheut olijfolie, om in te bakken
    • 1 zoete aardappel, geschild en in blokjes
    • 1 klein blikje mais (of mais uit de diepvries)
    • 1 rode paprika, in blokjes
    • 1/2 bakje champignons, in kwarten
    • tacokruiden, naar smaak
    • 1 blikje zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 4 tortilla wraps
    • zure room, om erbij te serveren
    • 1 avocado, in blokjes
    • geraspte kaas, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok en bak hierin de zoete aardappel een paar minuten aan. Voeg de mais, rode paprika en champignons toe en bak mee tot de paprika enigzins zacht is. Voeg dan de tacokruiden naar smaak toe. Roer goed door en voeg de zwarte bonen toe. Roerbak tot de bonen heet zijn.
    2. Verwarm de tortilla's in de magnetron (30 sec). Besmeer dan naar smaak de tortilla's met zure room, schep er wat van de vulling op, leg er een paar blokjes avocado op en bestrooi met geraspte kaas. Rol de tortilla op als een envelopje en snijd in tweeën. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren