Kokos mango chiapudding

    Kokos mango chiapudding

    Voeg toe aan favorieten!
    3uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit romige, vullende dessert is melkvrij, glutenvrij, vegan en heeft geen toegevoegde suikers. Je kunt ongezoete amandelmelk gebruiken in plaats van kokosmelk en fruit compote of gekookte rabarber in plaats van mango. Maak het een avond vantevoren voor het beste resultaat.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 ml kokosmelk
    • 4 volle eetlepels chiazaad
    • Om te serveren
    • 1 grote mango, in blokjes
    • verse munt (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. Roer de chiazaadjes door de kokosmelk; laat 3 uur staan zodat de chiazaadjes kunnen uitzetten. Verdeel over 4 glaasjes of dessertkommetje. Dek af met plastic huishoudfolie en laat 8 uur of een nacht in de koelkast staan.
    2. Verdeel de mangoblokjes over de glaasjes. Garneer eventueel met munt en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren