Vegan vervanger voor ei

    Vegan vervanger voor ei

    Voeg toe aan favorieten!
    5min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een goeie vervanging voor ei is te maken met water en gemalen lijnzaad! Je kunt dit gebruiken in recepten voor koekjes, brownies, muffins en brood. Het werkt elke keer! Bewaar in een afsluitbaar bakje in de koelkast of vriezer.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 3 eetlepels heet water
    • 1 eetlepel gemalen lijnzaad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Klop met een garde water en lijnzaad samen in een kom tot het goed gemengd is, ongeveer 30 sec. Laat staan tot het iets ingedikt is, ongeveer 2 minuten.
    2. Klop nogmaals 30 sec door en laat weer 2 minuten staan tot het dikker is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren