Kidneybonensalade met mango

    Kidneybonensalade met mango

    3keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Door de mango wat exotisch en heerlijk smakende salade.

    Martien22 Limburg, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 mango
    • 1 rode paprika
    • 3 bosuitjes
    • 2 blikken rode kidneybonen (à 400 gr)
    • 2 eetlepels citroensap
    • 3 eetlepels olie
    • peper, zout, naar smaak
    • tabasco, naar smaak
    • 2 eetlepels fijngehakte peterselie
    • 1 zakje slamix (200 gr.)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Schil de mango, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snij ze in stukjes.
    2. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
    3. Snijd de bosuitjes in ringetjes.
    4. Spoel de bonen in een zeef onder koud water af en laat ze goed uitlekken.
    5. Roer in een schaal het citroensap met de olie, peper en zout tot een dressing. Breng de dressing pittig op smaak met tabasco.
    6. Schep de peterselie, mango, paprika, bosuitjes en bonen erdoor.
    7. Laat de salade op een koele plek minstens een uur staan.
    8. Schep vlak voor het serveren de sla erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren