Roerei met spinazie en feta

    Een makkelijk recept voor roerei (scrambled eggs) met spinazie en feta. Lekker op geroosterd brood.

    guus

    Noord-Brabant, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 eieren
    • scheutje melk
    • peper en zout, naar smaak
    • klein klontje boter
    • 1 handje verse spinazieblaadjes, in stukjes gesneden
    • paar blokjes feta, verkruimeld, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop de eieren los in een kommetje met een klein scheutje melk en breng op smaak met peper en zout.
    2. Smelt een klein klontje boter in een kleine koekenpan op laag vuur. Voeg het eimengsel toe zodra de boter is gesmolten. Voeg ook de spinazie toe. Verwarm de eieren langzaam een paar minuten, onder voortdurend roeren met een houten spatel, zodat het ei langzaam kruimelt en stolt. Voeg op het laatst de feta toe en roer mee tot de feta iets gesmolten is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 8 collecties