Havermoutpap met appel, pecannoten en lijnzaad

    Havermoutpap met appel, pecannoten en lijnzaad

    1keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Lekker gezond ontbijt, en je maag is gevuld tot de lunch! Havermout, maar dan lekker... Je zou naast appel en kaneel ook nog rozijnen of gedroogde cranberry's kunnen toevoegen.

    Chantal Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 250 ml melk
    • 70 gr havermout (snelkokend)
    • snufje zout
    • 1 eetlepel gemalen lijnzaad
    • snufje kaneel
    • 1/2 appel, geschild en in stukjes
    • handvol pecannoten, gebroken
    • honing, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng melk, havermout, zout, suiker, lijnzaadmeel, kaneel en appel in een pannetje en verwarm 5 minuten op laag vuur, tot de havermout dikker is geworden. Roer als laatste de pecannoten erdoor en voeg honing toe naar smaak.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren