Perzik trifle

    (22)

    Een onweerstaanbaar lekker dessert gemaakt van verse perziken, vanilleyoghurt en cake.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 6 grote rijpe perziken, geschild, zonder pit en in plakjes
    • 1 eetlepel vers citroensap
    • 500 ml vanilleyoghurt
    • 1 theelepel citroenrasp
    • 1 cake (naturel, liefst een luchtige cake)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 35min  ›  Klaar in:35min 

    1. Doe de perzik in een grote kom en meng voorzichtig met het citroensap. Haal er 1 kopje perziken uit, doe deze in de blender en pureer tot een glad mengsel. Doe de yoghurt in de kom en roer hier de perzikpuree en citroenrasp doorheen.
    2. Snij de cake in blokjes en verdeel de helft over de bodem van een grote glazen schaal. Schep hier de helft van de perzikschijfjes over. Bedek met de helft van de yoghurt. Verdeel dan de resterende cakeblokjes erover en vervolgens de perzik (bewaar een paar plakjes voor garnering). Verdeel de resterende yoghurt erover. Garneer met perzik. Zet in de koelkast tot serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (22)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties