Tilapia uit de oven

    Tilapia uit de oven

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze marinade kun je bij elke soort witte vis gebruiken. Een heerlijke combinatie van sjalotjes, knoflook, en oregano. Serveer de tilapia met verse groenten en rijst.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 sjalotjes, fijngesneden
    • 2 eetlepels fijngesneden knoflook
    • 2 eetlepels fijngehakte verse oregano
    • 2 eetlepels suiker
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 eetlepels rode wijnazijn
    • 2 eetlepels limoensap
    • 2 eetlepels tequila (optioneel)
    • 1 theelepel zout
    • 1 theelepel gemalen zwarte peper
    • 4 tilapiafilets

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng sjalotjes, knoflook, oregano, suiker, olijfolie, azijn, limoensap, tequila, zout en peper in een grote afsluitbare plastic zak. Voeg de tilapiafilets toe en schud om goed te mengen. Leg de vis met marinade 2-4 uur in de koelkast en draai elke 30 minuten om.
    2. Verwarm de oven voor op 230°C. Bedek een bakplaat met aluminiumfolie en vet in.
    3. Leg de vis op de bakplaat, gooi overtollige marinade weg.
    4. Bak ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven, tot je de vis makkelijk uit elkaar kunt halen met een vork (het moet 'vlokken').

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren