Ken's St. Jacobsschelpen

    (51)

    Deze klassieke combinatie van St. Jacobsschelpen gekookt in olijfolie met knoflook, verse basilicum en citroensap is in 20 minuten klaar.


    70 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 eetl olijfolie
    • 1 teentje knoflook, gehakt
    • 1 bosje basilicum, gehakt
    • 20 St. Jacobsschelpen
    • zout
    • versgemalen zwarte peper
    • 1 stukje citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:19min 

    1. Verhit de olie in een bakpan over matig heet vuur. Bak de knoflook en basilicum 30 seconden in de olie, voeg dan de St. Jacobsschelpen toe. Breng op smaak met zout en peper en knijp het citroensap erover uit. Kook nog eens 2 minuten, onder frequent roeren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (51)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren