Sperziebonensalade met blauwe kaas

    Sperziebonensalade met blauwe kaas

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een zomerse salade met sperziebonen, ui, pecannoten en blauwe kaas. Smaakvol en knapperig!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr verse sperziebonen, in stukjes van 5 cm
    • 30 gr blauwe kaas, verkruimeld
    • 1/4 rode ui, dun gesneden
    • 4-6 eetlepels extra vergine olijfolie
    • 4 eetlepels balsamicoazijn
    • 50 gr pecannoten, in stukjes, geroosterd
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Leg de sperziebonen in een stoommandje op een pan met 2cm kokend water en dek af. Kook 2-6 minuten tot ze gaar zijn maar nog stevig. Laat afkoelen.
    2. Meng ui, blauwe kaas en pecannoten in een kom. Roer olijfolie en balsamicoazijn erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Zet minstens een uur voor serveren in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren