Tilapia met citroen en knoflook

    Tilapia met citroen en knoflook

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Gezonde tilapiafilets gebakken met niks anders dan citroensap, knoflook, boter, peterselie en gemalen zwarte peper. Eenvoudig, elegant en lekker! Perfect voor zowel een doordeweekse maaltijd met vis, als een speciaal etentje.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 tilapiafilets
    • 3 eetlepels vers citroensap
    • 1 eetlepel boter, gesmolten
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel gedroogde peterselie
    • gemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven op 190°C. Vet een ovenschaal in.
    2. Spoel tilapiafilets af onder koud water en dep droog met keukenpapier.
    3. Leg de filets in de ovenschaal. Schenk citroensap over de filets en schenk dan de gesmolten boter erover. Bestrooi met knoflook, peterselie en peper.
    4. Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de vis wit is en 'vlokt' als je het met een vork uit elkaar trekt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties