Aardappelen met knoflook en dille

    Aardappelen met knoflook en dille

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Gekookte aardappelen worden gemengd met een mengsel van knoflook, dille en boter. Een heerlijk en gemakkelijk bijgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 8 middelgrote vastkokende (rode) aardappelen, in blokjes
    • 45 gr boter, gesmolten
    • 1 eetlepels gehakte verse dille
    • 2 theelepels fijngesneden knoflook
    • 1/4 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe de aardappelen in een stoommandje en zet het mandje op een pan met 2,5 cm kokend water. Dek af en stoom 10 minuten, tot de aardappels gaar, maar nog stevig zijn.
    2. Meng in een klein kommetje de gesmolten boter met dille, knoflook en zout. Leg de aardappelen in een serveerschaal en schenk het botermengsel erover. Meng voorzichtig door.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren