Kruidige Bindhi (Okra)

    Kruidige Bindhi (Okra)

    6keer bewaard
    25min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Een fantastisch gekruide veganistische Indiase schotel. Asafoetida wordt in India en Zuid Azië gebruikt en is te vinden in Aziatischee en Oosterse winkels; gebruik in kleine hoeveelheden.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500g verse bhindi (okra)
    • zout naar smaak
    • 2 theel chilipoeder
    • 2 tot 3 eetl olijfolie
    • mespuntje asafoetidapoeder
    • ½ theel zwart mosterdzaad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Spoel de bhindi en snij de puntjes van de okra af. Snijdt in kleine stukken.
    2. Doe de okra, zout, chilipoeder en asafoetida in een kleine kom.
    3. Verhit de olie in een bakpan over matig hoog vuur, voeg het zwarte mosterdzaad toe. Bak aan tot ze beginnen te poppen. Voeg het okramengsel toe en dek af. Laat 10 tot 15 min bakken. Dien heet op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren