Tamarinde en dadelchutney

    Tamarinde en dadelchutney

    (6)
    22min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Deze Indiase zoet-zure chutney past geweldig bij Indiaas eten of gewoon met rijst en bonen. Tamarinde, waar de zure smaak van komt, kan je in Aziatische winkels kopen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetl tamarinde extract
    • 1 eetl donkerbruine basterdsuiker
    • 4 eetl water
    • 4 dadels, ontpit en gehakt
    • 1 theel komijnzaad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:22min 

    1. Pureer alle ingredienten in een foodprocessor tot een glad mengsel en zet het vervolgens luchtdicht afgesloten in de koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (6)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren