Tamarinde en dadelchutney

    Tamarinde en dadelchutney

    2keer bewaard
    22min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Deze Indiase zoet-zure chutney past geweldig bij Indiaas eten of gewoon met rijst en bonen. Tamarinde, waar de zure smaak van komt, kan je in Aziatische winkels kopen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetl tamarinde extract
    • 1 eetl donkerbruine basterdsuiker
    • 4 eetl water
    • 4 dadels, ontpit en gehakt
    • 1 theel komijnzaad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:22min 

    1. Pureer alle ingredienten in een foodprocessor tot een glad mengsel en zet het vervolgens luchtdicht afgesloten in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren