Appel Barbecuesaus

    Appel Barbecuesaus

    22keer bewaard
    30min


    141 personen hebben dit gemaakt

    Dankzij de appelstroop heeft deze saus een dikke textuur die zich makkelijk aan vlees hecht. De zoete, pikante smaak is heerlijk met kip en varkensvlees. De saus kan in steriele potten bewaard worden.

    Ingrediënten
    Porties: 28 

    • 250 gr appelstroop
    • 125 gr ketchup
    • 350 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 5 eetlepels vers citroensap
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1/2 theelepel paprikapoeder
    • 1/2 theelepel knoflookpoeder
    • 1/2 theelepel kaneelpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een sauspan op een middelhoog vuur appelstroop, ketchup, basterdsuiker, citroensap, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder en kaneel mengen.
    2. Aan de kook brengen. Van het vuur halen en volledig laten afkoelen. Gebruik de saus om vlees naar keuze te bedruipen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren