Kokossorbet

    Kokossorbet

    5keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Heel snel te maken; een perfect dessert voor een Aziatische maaltijd en verrassend lekker als ijslollie.

    marielle Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 blikje kokosmelk, gekoeld
    • gelijke hoeveelheid suikersiroop, gekoeld

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Kokosmelk en siroop volgens de gebruiksaanwijzing in een ijsmachine schenken.
    2. 20 minuten in de vriezer zetten en serveren in een glazen ijscoupe, eventueel met verse mango. Je kunt de sorbet ook iets eerder uit de ijsmachine scheppen en verder invriezen in ijslollievormpjes.
    3. Voor de siroop: kook 1/2 liter water met 400 gr suiker en laat dit 5 minuten zachtjes doorkoken. Afkoelen en in de koelkast bewaren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren