Lam Mechoui

    Lam Mechoui

    3keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Net als in Marokko, maar van je eigen barbecue.

    marielle Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 12 lamskarbonaadjes
    • 1 1/2 eetl vers, grofgemalen komijnzaad
    • 1 1/2 theel paprikapoeder
    • 1/4 theel cayennepeper
    • 1 eetl grofgemalen zeezout
    • 30 gr gesmolten boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. De barbecue voorverwarmen, maar de kooltjes niet te heet laten worden.
    2. Kruiden vermengen en de helft van het kruidenmengsel met de boter vermengen. Bestrijk de karbonaadjes aan beide kanten met het kruidenbotermengsel.
    3. Leg de karbonades meteen op het ingevette rooster en grill 5-7 minuten per kant tot de buitenkant knapperig is, het vet gesmolten en de binnenkant nog roze-rood en mals.
    4. Direct serveren met resterende kruidenmengsel ernaast om het vlees in te dippen. Lekker bij een frisse, pittige salade zoals rucola of waterkers.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren