Mediterrane witte bonensalade

    Witte bonen met tomatensaus zul je mij niet zien eten, maar zo lust ik ze wel! Lekker als bijgerecht of als lunch met geroosterd stokbrood of pita.

    marielle

    Washington, Verenigde Staten
    5 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 blikken cannellinibonen, afgespoeld en uitgelekt
    • sap van 1 citroen
    • zeezout en grofgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 theel gemalen aleppopeper of pikant paprikapoeder
    • 1/2 theel komijn
    • 4 lente-uitjes, versnipperd
    • 1 teentje knoflook, gehakt
    • 50 gr walnoot, gehakt
    • 3 tomaten, in stukjes
    • handje koriander, gehakt
    • 2-3 eetl olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een grote kom alle ingrediënten met de hand of een groot slacouvert vermengen (anders pureer je de bonen).
    2. 15-20 minuten op een koele plek laten staan zodat de smaken vermengen. Proeven, eventueel op smaak brengen en nogmaals omscheppen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren