Appel-Cranberry Relish

    Appel-Cranberry Relish

    5keer bewaard
    4uur


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijke smaakvolle relish dankzij de selderie. Lekker bij een restje kalkoen of op de boterham. Eventueel kunt u stukjes noot toevoegen.

    Ingrediënten
    Porties: 16 

    • 2 navelsinaasappels of andere grote sinaasappels
    • 675 gr verse cranberries
    • 2 appels, geschild, geboord en in stukjes
    • 2 binnenste stronkjes selderie, in stukjes
    • 500 gr suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur 

    1. Sinaasappelschil fijn raspen en apart zetten. Sinaasappels schillen, witte membraan verwijderen en vervolgens in partjes verdelen. De helft in keukenmachine of blender doen.
    2. De helft van de cranberries, appels en selderie toevoegen aan de keukenmachine en het geheel in grote stukken hakken. In een kom scheppen en procedure herhalen met resterende sinaasappels, cranberries, appels en selderie.
    3. Suiker en bewaarde sinaasappelschil toevoegen. Afdekken en gedurende minstens 4 uur of een nacht in de koelkast bewaren.

    NB

    Hou er rekening mee dat het een nacht in de koelkast moet staan voor het beste resultaat.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren