Aardappels met honing uit de oven

    (1823)

    Deze aardappeltjes zijn iets zoet en de honing geeft een prachtige diepe gouden kleur aan de aardappelen. Makkelijk om te maken, in de oven.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr (rode) aardappeltjes, in kwarten
    • 2 eetlepels fijngesneden ui
    • 30 gr boter, gesmolten
    • 1 eetlepel honing
    • 1 theelepel mosterdpoeder
    • snufje zout
    • snufje zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een ovenschaal licht in met olie.
    2. Leg de aardappels in een enkele laag in de ovenschaal en verdeel de ui erover. Meng in een kleine kom de gesmolten boter, honing, mosterdpoeder, zout en peper. Verdeel over de aardappels.
    3. Bak 35 minuten in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn, roer ze halverwege de baktijd een keer om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1823)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren