Tilapia met een romige saus

    Tilapia met een romige saus

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit gerecht is makkelijk, snel en nog beter: gezond! Geserveerd op een bedje van rijst en geserveerd met de saus er omheen ziet dit visgerecht er zeer aantrekkelijk uit!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 tilapiafilets (ongeveer 100 gr per stuk)
    • boter om in te vetten
    • 20 gr margarine, gesmolten
    • 2 eetlepels citroensap
    • 2 eetlepels fijngehakte verse dille
    • 1 eetlepel citroenpeper
    • Voor de saus
    • 20 gr roomkaas
    • 75 ml citroensap, of naar smaak
    • 2 eetlepels fijngehakte verse dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 175°C.
    2. Vet een bakplaat in. Leg de tilapiafilets op de bakplaat en vet ze ook lichtjes in. Schep de gesmolten margarine over de filets en besprenkel dan met 2 eetlepels citroensap. Bestrooi met citroenpeper en 2 eetlepels dille.
    3. Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven, tot de vis gaar is en met een vork makkelijk uit elkaar valt.
    4. Meng ondertussen roomkaas, citroensap en dille in een klein kommetje. Verwarm 1 minuut en 10 sec in de magnetron en roer goed door.
    5. Leg de vis op borden en schep de saus erover of eromheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren