Pangasius met gember

    Pangasius met gember

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een snel en lekker recept voor visfilet. Ik maak dit recept meestal met pangasius, maar je kunt ook andere visfilets gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 pangafilets (of ander visfilet)
    • Zout
    • Peper
    • Citroensap
    • ca. 2 cm verse gember, geschild en fijngesneden
    • een beteje verse dragon
    • een scheutje slagroom
    • 1/2 eetlepel olie
    • 1/2 eetlepel boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Spoel de visfilets af en dep droog. Bestrooi beide kanten met zout en peper. Besprenkel met citroensap. Bestrooi een kant van de filet met de helft van de gehakte gember.
    2. Verhit de olie en de boter in een pan en leg de pangafilets in de pan (met de gember naar onderen). Leg er een paar blaadjes dragon op. Bak 5 minuten en strooi dan de resterende gember erover.
    3. Draai de vis voorzichtig om en bak ook aan de andere kant.
    4. Schenk er wat slagroom bij en laat dit kort inkoken. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties