Gnocchi met spek en rucola

    (1)
    25 minuten

    Een heerlijk, snel en makkelijk gerecht voor door de week! Gnocchi (aardappelknoedels) gemengd met spek, champignons, ui, kruidige rucola en op smaak gebracht met Boursin®.

    Lisa

    Zuid-Holland, Nederland
    7 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 2 - 3 personen

    • 200 gr spekreepjes
    • 1/2 ui, gesnipperd
    • 250 gr kastanjechampignons, in kwarten
    • 75 gr (1/2 pakje) Boursin knoflook & kruiden
    • peper en zout, naar smaak
    • 500 gr gnocchi
    • 1 zak (75 gr) rucola

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Bak de spekreepjes uit. Schep overtollig vet uit de pan met een juslepel en voeg dan de ui toe. Bak tot de ui zacht is en voeg dan ook de champignons toe, bak deze even mee. Roer de boursin erdoor en laat smelten. Breng op smaak met peper en zout.
    2. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat goed uitlekken.
    3. Schep de uitgelekte gnocchi, en de rucola door het spek/ui/champignonmengsel. Verwarm nog even kort door en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    Nanda
    van
    0

    Lekker! De boursin maakt het lekker smeuïg en smaakvol. Ik heb het geserveerd op nog wat meer verse rucola. Een soort pastasalade!  -  03 okt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren