Tilapia met knoflook en olijfolie uit de oven

    Tilapia met knoflook en olijfolie uit de oven

    Voeg toe aan favorieten!
    8uur45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een eenvoudig, maar ontzettend smaakvol visgerecht. Tilapiafilets worden een nacht gemarineerd in olijfolie en knoflook en dan in de oven gebakken. Heerlijk met een salade, rijst, pasta of aardappels.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 tilapiafilets (elk 150 gr)
    • 4 teentjes knoflook, geplet
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 ui, fijngesneden
    • 1/4 theelepel cayennepeper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Extra tijd: 8uur marineren  ›  Klaar in:8uur45min 

    1. Wrijf de vis in met de geplette knoflook em leg ze dan in een ondiepe ovenschaal van 20x30 cm. Schep de olijfolie over de vis tot de vis overal een laagje olie heeft. Leg de fijngesneden ui over de vis. Dek de vis af en zet een nacht in de koelkast zodat de vis kan marineren.
    2. Verwarm de oven voor op 180°C.
    3. In de oven bakken: Bestrooi de vis met de cayennepeper. Bak 30 minuten op 180°C. Op de barbecue: Wikkel de vis, olie, ui en peper in folie. Gril op de babrecue tot de vis makkelijk met een vork uit elkaar valt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren