Bladerdeeghapjes met pesto

    Bladerdeeghapjes met pesto

    2keer bewaard
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig bladerdeeghapje met pesto, pijnboompitten en Parmezaanse kaas, dat er toch heel indrukwekkend uitziet! Perfect voor een feestje of borrel.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 -15 bladerdeeghapjes

    • 230 gr bladerdeeg
    • 100 gr pesto
    • 50 gr pijnboompitten
    • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 4 eetlepels melk, om te bestrijken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Leg het bladerdeeg in een enkele laag op de bakplaat. Verspreid de pesto hier gelijkmatig over met een lepel.
    3. Bestrooi met de pijnboompitten en daarna met Parmezaanse kaas.
    4. Rol het bladerdeeg op, beginnend aan de lange zijde; bestrijk de rol met melk.
    5. Snij de rol in plakken van elk 1½ cm dik. Je kunt er ongeveer 12-15 plakjes uit snijden.
    6. Leg de cirkels op de bakplaat met wat ruimte er tussen.
    7. Bak de bladerdeeghapjes in 15-20 minuten knapperig en goudbruin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren