Penne pasta met champignons

    (98)

    Penne pasta wordt gemengd met een eenvoudige, heerlijke saus met kleine champignons, Parmezaanse kaas en peterselie.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225 gr penne pasta
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 450 gr champignons, gesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 1 eetlepel boter
    • 1½ theelepel gehakte verse peterselie
    • 20 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Breng een pan licht gezouten water aan de kook. Doe de pasta in de pan, en kook in 8-10 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
    2. Verhit de olie in een grote koekenpan op medium vuur. Bak knoflook en champignons tot ze zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper en roer de boter er door.
    3. Meng de gekookte pasta in een grote kom met het champignonmengsel. Bestrooi met Parmezaanse kaas en peterselie en serveer.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (98)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties