Bloemkool 'rijst' met salsa

    (5)

    Dit is een koolhydraatarme versie van Mexicaanse rijst, gemaakt met bloemkool in plaats van rijst. Gemengd met salsa en lente-ui om een makkelijk en snel bijgerecht te maken.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 bloemkool, geraspt
    • zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak
    • 240 ml salsa
    • 2 lente-uitjes, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verhit olijfolie in een grote koekenpan op medium vuur. Voeg bloemkaal toe en roerbak tot het gaar is, in ongeveer 10 minuten; breng op smaak met zout en peper. Roer salsa en lente-ui erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren