Herfstsalade met granaatappel en peer

    Als de herfst zijn intrede doet ruik je dat buiten, maar je kunt het ook op je bord proeven!

    aaleboek

    Fryslân, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • klontje boter
    • halve courgette, in plakjes
    • rode paprika, in reepjes
    • scheutje Nar ekşisi (Granaatappelsiroop)
    • peper, naar smaak
    • zout, naar smaak
    • bakje kastanjechampignons, gehalveerd
    • 1 bosui
    • +- 200 gr couscous
    • 1 peer
    • 1 granaatappel
    • zakje rucola
    • zakje veldsla
    • +- 300 gr rosbief
    • wildkruiden
    • beetje maizena

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snijd de courgette in plakjes en de paprika in reepjes, bak in de grillpan met peper en zout en een scheut siroop in een beetje boter.
    2. Voeg de champignons gehalveerd toe. Zodra de groente voorzien is van een mooi grillpatroon zet je het vuur uit en voeg je de gesneden bosui toe
    3. kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, snijd ondertussen de peer (geschild) in blokjes en verzamel de granaatappelpitjes.
    4. bak de reepjes rosbief in een pan met een beetje peper, zout en siroop.
    5. voeg alles samen in een schaal: de rucola, veldsla, gegrilde groente, couscous en de uitgelekte rosbief. Voeg iets aan wildkruiden toe en maak de overgebleven jus van de rosbief aan met een beetje maïzena. Voeg dit goedje ook toe.
    6. Hussel alles door elkaar en voeg ook de granaatappel en peer toe. Lekker om lauwwarm te eten!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren