Pompoentaart mug cake

    (4)

    Pompoenpuree, ei, bruine basterdsuiker en kruidige specerijen worden gecombineerd in een mok, en gebakken in de magnetron, voor een snelle, decadente cake voor 1 persoon! Serveer met wat slagroom of ijs, indien gewenst.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 ei
    • 55 gr bruine basterdsuiker
    • 40 gr bloem
    • 60 gr pompoenpuree
    • 1 eetlepel kristalsuiker
    • 1/2 theelepel vanille extract
    • 1/2 theelepel kaneel
    • 1/2 theelepel gemberpoeder
    • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
    • 1/4 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1min  ›  Klaar in:6min 

    1. Breek een ei in een magnetronbestendige mok. Klop met een garde de bruine suiker erdoor. Voeg bloem, pompoenpuree, kristalsuiker, vanille extract, kaneel, gember, nootmuskaat en zout toe; klop goed door tot het gemengd is.
    2. Verwarm 1 minuut en 15 sec in de magnetron, tot de cake is gerezen en goudkleurig is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren