Helende pompoenzaadjes

    (1)

    Rauwe pompoenzaadjes worden gemengd met kokosolie, kurkuma, cayennepeper en gember en dan geroosterd voor een pittige, gezonde snack.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels kokosolie, gesmolten
    • 1 eetlepel gemalen kurkuma
    • 1 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1 theelepel cayennepeper
    • 1 theelepel gemberpoeder
    • 65 gr rauwe pompoenzaadjes, ongewassen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 150°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    2. Meng kokosolie, kurkuma, peper, cayennepeper en gember samen in een kleine kom.
    3. Doe de pompoenzaadjes in een kom; besprenkel met het oliemengsel. Roer goed door zodat alle zaadjes zijn bedekt. Verspreid gelijkmatig over de bakplaat. Besprenkel eventueel nog met resterende olie.
    4. Bak ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot de zaadjes goudkleurig zijn. Zet de oven uit. Roer de zaadjes zodat ze omgedraaid zijn. Laat in de oven zitten tot de oven is afgekoeld.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties