Witte chocolade fondue

    (3)

    Chocoladefondue voor liefhebbers van witte chocolade! Makkelijk om te maken en een zeer bijzonder dessert. Serveer met aardbeien of fruitspiesjes.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 340 gr witte chocolade, in stukjes
    • 120 ml slagroom, of meer indien nodig
    • 60 ml golden syrup
    • 2 eetlepels boter
    • 1/4 theelepel zout
    • 1 theelepel vanille extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de witte chocolade, room, siroop, boter en zout samen au bain marie, roer vaak door, tot het een glad en glanzend mengsel is, in 5 tot 10 minuten. Haal de fondue van het vuur en roer de vanille extract erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren