Spaghetti à la Christine

    Een heerlijk recept en super eenvoudig! Spaghetti met hamblokjes en Boursin, geserveerd met gewokte groenten.

    Chribrek

    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr spaghetti
    • 1 ui, gesneden
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 600 gr baby spinazie, gewassen en uitgelekt
    • 200 gr zongedroogde tomaatjes in olie
    • 1 potje cuisine Boursin light
    • 400 gr gekookte hamblokjes
    • Pijnboompitten naar je eigen smaak, niet roosteren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de spaghetti in ruim kokend water gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Bak de gesneden ui en knoflook in een wok en voeg daarna de spinazie en zongedroogde tomaatjes toe en wok even mee.
    3. Wanneer de spaghetti gaar is, giet af en doe terug in de pan. Voeg de de hamblokjes toe met Boursin cuisine en doe de deksel erop zodat het even doorwarmt.
    4. Doe de spaghetti in een serveerschaal en leg de gewokte groenten erboven op! Bestrooi met pijnboompitten. Smakelijk eten!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren