Romige boerenkoolsalade

    (67)
    2 uur 20 minuten

    Een heerlijke eenvoudige salade van boerenkool met een romige dressing van yoghurt en mayonaise.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 270 fr fijngesneden boerenkool
    • 40 gr fijngehakte rode ui
    • 3 eetlepels rozijnen
    • 120 ml Griekse yoghurt
    • 60 ml mayonaise
    • 2 theelepels suiker
    • 1 citroen, uitgeperst en schil geraspt
    • 3 eetlepels zonnebloempitten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 2uur  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Meng boerenkool, rode ui en rozijnen in een grote kom.
    2. Klop yoghurt, mayonaise, suiker, citroenrasp, citroensap samen in een kom; schenk over de salade en meng door. Zet 2 uur of een nacht in de koelkast. Bestrooi met zonnebloempitten en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (67)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren