Spinazie à la crème

    Fijngesneden verse spinazie, romig gemaakt met kruidenkaas en zure room. Zo lust iedereen wel spinazie!

    anna77

    Noord-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr verse spinazie
    • scheutje olijfolie, om in te bakken
    • 2 eetlepels kruidenkaas (bijv. Boursin), of naar smaak
    • 1 eetlepel zure room, of naar smaak
    • Peper, zout en knoflookpoeder naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snij de spinazie fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan of wok en voeg de spinazie hier aan toe. Roerbak tot de spinazie begint te slinken, na een paar minuten. Schep eventueel wat overtollig vocht weg en voeg dan de kruidenkaas en zure room toe. Roer door tot de kaas gesmolten is en breng dan eventueel nog op smaak met peper, zout en knoflookpoeder.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren