Gevulde aardbeien

    (333)

    Rijpe aardbeien worden gevuld met roomkaas gemengd met suiker en een sinaasappellikeur voor een zeer bijzonder en ontzettend lekker hapje of dessert!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 350 gr grote aardbeien
    • 225 gr roomkaas, zacht
    • 60 gr poedersuiker, of naar smaak
    • 2 eetlepels sinaasappellikeur (bijv. Grand Marnier of Cointreau)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snij de kroontjes van de aardbeien en zet ze op de gesneden kant. Maak nu een inkeping tot 3/4 diep vanaf het puntje naar beneden
    2. Klop de roomkaas, suiker en likeur samen tot een glad mengsel. Schep in een spuitzak met een stervormig spuitmondje. Spuit de vulling in elke aardbei en leg ze op een serveerschaal.

    Tip:

    Je kunt in plaats van een spuitzak ook een gewoon plastic zakje gebruiken waar je het hoekje van af knipt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (333)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren