Gevulde dadels

    (6)

    Dadels gevuld met een mengsel van roomkaas en Gorgonzola en afgewerkt met een walnoot. Een heerlijk hapje voor een feestelijke gelegenheid!


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 36 

    • 85 gr roomkaas
    • 85 gr Gorgonzola kaas, verkruimeld
    • 36 dadels zonder pit
    • 36 stukjes walnoot

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng roomkaas met Gorgonzola in een kom.
    2. Snij de dadels open en vul met kaasmengsel. Steek er een stukje walnoot in.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (6)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren