Malse ham uit de oven

    (16)
    1 uur 35 minuten

    Deze ham wordt in de oven gebakken en blijft sappig en mals doordat je regelmatig kippenbouillon over de ham schept.


    5 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 1 (6kg) ham
    • 180 ml kippenbouillon

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur35min 

    1. Verwarm de oven voor op 175°C.
    2. Leg de ham met de vette zijde naar boven in een ovenschaal of braadslee.
    3. Schenk kippenbouillon over de ham.
    4. Bak 90 minuten in de voorverwarmde oven en schep elke 20-30 minuten de kippenbouillon weer over de ham.
    5. Gooi de bouillon weg en snij de ham in plakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (16)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren