Hawaiiaanse sandwiches uit de oven

    (6)

    Snelle en makkelijke warme broodjes voor een hele groep. De bolletjes worden belegd met ham en kaas en bestreken met een mengsel van boter, suiker, gedroogde ui en maanzaad en dan gebakken in de oven, tot de kaas is gesmolten. Delen maar!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 24 kleine witte bolletjes
    • 12 dunne plakjes honingham, gehalveerd
    • 12 plakjes Zwitserse kaas, gehalveerd
    • 12 dunne plakjes kalkoenfilet, gehalveerd
    • 12 dunne plakjes provolone kaas, gehalveerd
    • 115 gr boter
    • 50 gr suiker
    • 15 gr gedroogde uien
    • 2 eetlepels maanzaad
    • 1 eetlepel honingmosterd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:45min 

    1. Zet het rooster in de laagste helft van de oven en verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Leg de onderste helften van de broodjes op een bakplaat. Bedek elk met een (half) plakje ham, zwitserse kaas, kalkoenfilet en provolone kaas. Leg de bovenkanten van de broodjes erop.
    3. Smelt de boter in een pan op laag vuur en roer de suiker, gedroogde uienvlokken, maanzaad en honingmosterd erdoor tot het goed gemengd is en de suiker is opgelost, na 2 minuten. Bestrijk hiermee de broodjes.
    4. Bak de sandwiches in ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot de bovenkant goudbruin is en de vulling heet.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (6)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren