Kruidkoek-pannenkoeken

    (2)

    Dit pannenkoekenbeslag wordt op smaak gebracht met gember, kaneel en stroop. De pannenkoeken smaken heerlijk naar kruidkoek!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 375 gr bloem
    • 2 theelepel bakpoeder
    • 2 theelepel gemberpoeder
    • 2 theelepels kaneel
    • 1 theelepel zout
    • ½ theelepel baksoda
    • ½ theelepel speculaaskruiden
    • 3 eieren
    • 700 ml melk
    • 120 ml stroop
    • 120 ml kokosolie
    • 2 theelepels vanille extract
    • 1 theelepel plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 4min  ›  Klaar in:19min 

    1. Meng bloem, bakpoeder, gember, kaneel, zout, baksoda en speculaaskruiden samen in een kom.
    2. Klop eieren in een andere kom. Mix melk, stroop, kokosolie en vanille extract erdoor. Roer het meelmengsel erdoor tot het beslag goed gemengd is, een paar klontjes zijn niet erg.
    3. Verhit een koekenpan met een beetje olie op middellaag vuur.
    4. Schep volle lepels beslag in de pan en bak tot er belletjes vormen en de randjes droog zijn, 2 tot 3 minuten. Draai ze om en bak tot ook de andere kant bruin is, ongeveer 2 minuten. Herhaal met de rest van het beslag.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren