Marsepein met chocoladevulling

    1 uur 15 minuten

    Als raw food liefhebber zul je deze marsepein heerlijk vinden! Het heeft een vulling van cacao, dadels en hazelnoten. Je kunt ze eventueel nog in gesmolten chocolade dippen en bestrooien met fijngehakte hazelnoten.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • Marsepein
    • 250 gr amandelmeel
    • 80 ml agavesiroop
    • Vulling
    • 90 gr dadels
    • 40 gr hazelnoten
    • 1 eetlepel cacaopoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. Meng amandelmeel en agavesiroop in een blender; mix tot je een bal krijgt, na 1 tot 2 minuten. Leg in de koelkast tot de marsepein stevig genoeg is om te rollen, ongeveer 1 uur.
    2. Meng dadels, hazelnoten en cacaopoeder in een blender; pureer tot het glad is, 1 tot 2 minuten.
    3. Rol van de marsepein een lange kabel. Rol plat met een deegroller. Rol van de vulling een evenlange kabel; leg deze op het midden van de marsepein en rol op. Snij de rol in 3 delen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren