Sambal goreng snijboontjes

    Snel gemaakt Indisch groentegerecht, voor bij de rijst.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • Zak snijbonen
    • 1 rode ui
    • 2 teentjes knoflook
    • Schijfje laos
    • 2 tomaten
    • 2 maggiblokjes
    • Kopje water
    • Eetlepel sambal Oelek, of naar smaak
    • 1eetlepel olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 13min  ›  Klaar in:23min 

    1. Snij de boontjes, tomaten, uien en knoflook in stukjes. Fruit de uien en laos in de olie. Voeg knoflook en sambal Oelek toe. Na 3 min. de tomaten en de boontjes toevoegen en kort meebakken. Bekertje water met maggiblokjes erbij doen. Aan de kook brengen en op klein vuur stoven tot de boontjes beetgaar zijn, ong. 8 minuten.

    Variatie

    Eventueel handjevol garnalen bijvoegen is ook lekker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren