Pittige avocado snack

    (2)

    Gesneden avocado wordt besprenkeld met citroensap en hete saus voor een makkelijk voorgerecht dat ook nog eens vegan en paleo-vriendelijk is. Ik heb het met citroen, limoen, sinaasappel, grapefruit en mandarijn geprobeerd, maar vind citroen het lekkerst.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 145 gr rijpe avocado, gehalveerd en pit verwijderd
    • 1/2 citroen, uitgeperst
    • 2 eetlepels hete saus, of naar smaak
    • 2 snufjes grof zeezout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snij elke helft avocado 3 of 4 keer in in een richting, draai dan de avocado een kwartslag en snij nogmaals 3 tot 4 keer in, zodat je 8 tot 12 blokjes hebt, die nog aan de schil vastzitten.
    2. Besprenkel citroensap over elke helft en bestrooi met zout. Besprenkel met hete saus naar smaak. Eet met een vork of lepel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren