5-minuten tomatensaus uit de blender

    (3)

    Dit veelzijdige recept voor tomatensaus kun je in grote hoeveelheden maken en is een perfecte basis voor pastasaus, pizzasaus of soepen. Vries in porties in.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 850 gr passata
    • 2 eetlepels extra vergine olijfolie
    • 1 eetlepel suiker
    • 1 eetlepel gedroogde tijm
    • 2 theelepels gedroogde basilicum
    • 2 theelepels gedroogde oregano
    • 2 theelepels uienpoeder
    • 1 theelepel knoflookpoeder
    • 3/4 theelepel zout
    • 1/2 theelepel baksoda (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pureer passata, olijfolie, suiker, tijm, basilicum, oregano, uienpoeder, knoflookpoeder, zout en baksoda in een blender tot de saus goed gemengd is, 1 tot 2 minuten.
    2. Verdeel de saus over 12 bakjes van 120 ml; bewaar in de vriezer tot gebruik.
    3. Haal individuele bakjes uit de vriezer en laat in 1 uur ontdooien.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren