Jans wentelteefjes

    (1416)

    Alles wat je nodig hebt is boterhammen, eieren, melk en een paar specerijen om de lekkerste wentelteefjes te maken, voor een snel en makkelijk ontbijt. Serveer met stroop of ahornsiroop en vers fruit als je er iets bijzonders van wilt maken.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 6 dikke plakken brood
    • 2 eieren
    • 160 ml melk
    • 1/4 theelepel kaneel
    • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
    • 1 theelepel vanille extract
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Klop eieren, melk, zout, specerijen en vanille samen.
    2. Verhit een pan of grillpan op middelhoog vuur.
    3. Dip elke boterham in het eimengsel, zodat beide kanten goed doorweekt zijn. Leg in de pan en bak aan beide kanten goudbruin. Serveer warm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1416)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren