Stoofperen zonder alcohol

    2 uur 10 minuten

    Ik ben gek op stoofperen en wilde een versie maken zonder alcohol, omdat kinderen deze dan ook kunnen eten. Ik heb in plaats van wijn cranberrysap gebruikt, maar je kunt ook bessensap nemen. De peertjes smaken iets anders, maar misschien wel zo lekker!

    Nanda

    Groningen, Nederland
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 grote stoofperen (of 6-8 kleintjes)
    • 100 gr suiker
    • 1 kaneelstokje
    • 350 ml cranberrysap
    • 350 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur10min 

    1. Schil de stoofperen, snij ze in kwarten en leg ze in een grote pan. Voeg suiker en kaneelstokje toe. Schenk cranberrysap en water erbij, tot de peertjes helemaal onder staan. Breng aan de kook en laat vervolgens op laag vuur 2 tot 2,5 uur zachtjes koken. Je kunt de peertjes zowel warm als koud eten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren