Moeders macaroni

    Mijn moeders eenvoudige recept voor macaroni smaakt me nog steeds het beste. Bakken met olijfolie of zonnebloemolie. Als er over is de volgende dag ook even bakken en eet smakelijk. Mijn moeder kon niet veel gerechten koken, maar dit smaakt mij nog steeds. Te flauw? Zet de maggi erbij.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 350 gr macaroni
    • Scheutje olijfolie of zonnebloemolie
    • 3 uien, gesneden
    • blikje tomatenpuree
    • blikje pork of dikke plak ham, in stukjes
    • 2 eieren, losgeklopt
    • geraspte kaas
    • evt. wat gesneden bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de macaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Bak de gesneden uien in olie. Voeg tomatenpuree, ham/pork en uitgelekte macaroni toe en roer goed door elkaar.
    3. Bak de eieren.
    4. Strooi wat geraspte kaas over de macaroni en voeg wat bieslook toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren