Noedels met garnalen

    (8)

    This speedy family supper recipe uses rapeseed oil so is low in saturated fat. The pepper, spring onions and mange tout contributes to one of your five-a-day.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr eiernoedels
    • 2 eetlepels canola-olie
    • 1 rode paprika, gesneden
    • 1 bosje lente-ui, in stukjes van 2 cm
    • 100 gr peultjes
    • 1 eetlepels tomatenpuree
    • 2 eetlepels sojasaus
    • 2 eetlepels zoete chilisaus
    • 1 eetlepel heldere honing
    • 250 gr gekookte en gepelde (reuze)garnalen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de noedels in ruim kokend water, 4-5 minuten tot ze gaar zijn. Giet af.
    2. Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en bak hierin de groenten 4-5 minuten.
    3. Meng de tomatenpuree met de sojasaus, chilisaus en honing en roer samen met de garnalen door de groenten. Bak 1-2 minuten mee. Roer de noedels er voorzichtig door en serveer.

    Tip

    Je kunt ook reepjes kipfilet gebruiken in plaats van garnalen, roerbak die dan mee met de groenten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren