Amandelrotsjes met pure chocolade

    (5)

    Geroosterde gehakte amandelen worden in een laagje pure chocolade gehuld voor een snelle en makkelijke Paleo-vriendelijke snack!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 50 gr amandelen, in stukjes gehakt
    • 200 gr pure chocolade

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8min  ›  Extra tijd: 10min  ›  Klaar in:28min 

    1. Verspreid de amandelen in een grote koekenpan; rooster op medium vuur tot ze bruin beginnen te worden, in 3-5 minuten. Doe de amandelen in een kom.
    2. Smelt de chocolade au bain marie (een kom op een pan zachtjes kokend water) in ongeveer 5 minuten. Haal van het vuur, doe de amandelen erbij en roer door.
    3. Laat lepels van het mengsel in bergjes op een bakplaat bekleed met bakpapier/waxpapier vallen.
    4. Laat ongeveer 10 minuten afkoelen, tot de chocolade hard is.

    Tip

    Je kunt de chocolaatjes ook in siliconen vormpjes maken.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties